X
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Mapa i udaljenosti

location 4,5 km od centra Budve
location 13 km od Tivta
location 14 km od Kotora

Transferi

Hotel može obezbijediti transfer za svoje goste do željene destinacije. Ukoliko Vam je potrebna usluga transfera, molimo Vas da se obratite recepciji Hotela, minimum jedan dan ranije.

- Aerodrom Tivat, do 4 osobe, 20 €;
- Aerodrom Dubrovnik, do 4 osobe, 100 €;
- Aerodrom Podgorica, do 4 osobe, 45 €;
- Autobuska stanica Budva, do 4 osobe, 5 €;

Maksimalan broj osoba po jednom transferu je 4, bilo da se radi o djeci ili odraslima. Ukoliko je potrebnan transfer za više od 4 osobe, potrudićemo se da organizujemo najpovoljniju i najkomforniju uslugu kombi prevozom za 8 osoba i ponudićemo je kroz telefonsku komunikaciju ili komunikaciju e-mailom. Prevoz je moguće organizovati i do drugih destincija.

Dolazak avionom

Hotel Poseidon je 13 km udaljen od aerodroma Tivat, 65 km od aerodroma Podgorica i 63 km od aerodroma Dubrovnik (Ćilipi). Sva tri aerodroma su međunarodna i možete uvijek odabrati najbolje u skladu sa potrebama i mogućnostima.

Dolazak feribotom i vozom

U Crnu Goru se naravno može doći i morem. Pomorski granični prelazi se nalaze u lukama: Bar, Budva, Kotor i Zelenika (Herceg Novi), a feriboti redovno saobraćaju na liniji Bar – Bari - Bar i na liniji Bar – Ankona - Bar.

Crna Gora je željeznicom povezana sa Srbijom. Željeznička stanica Bar najbliža je Hotelu Poseidon, udaljena je oko 40 km.

Doživi Crnu Goru

Izuzetna lokacija hotela Poseidon čini ga odličnim izborom za goste koji žele da posjete istorijske i kulturne znamenitosti, kao i turističke atrakcije Crne Gore. Svega nekoliko kilometara je udaljen od Budve, najatraktivnije ljetnje crnogorske destinacije, a u neposrednoj blizini se nalazi i Kotor u Boki Kotorskoj, koji je uvršten u listu svjetske kulturne baštine pod zastitom UNESKO-a.

Kada ste u Crnoj Gori, od ljepote i bogatstva nije se lako opredijeliti šta najprije posjetiti i doživjeti. Mnogo je mjesta na crnogorskoj mapi, a svakako se mora izdvojiti Nacionalni park Lovćen, sa Mauzolejom Petra II Petrovića Njegoša, vladike i znamenitog crnogorskog pjesnika, zatim Manastir Ostrog, najveće pravoslavno svetilište u Crnoj Gori. Nesvakidašnjom ljepotom privući će vas i pješčane plaže Ade Bojane, Skadarsko jezero i neukrotiva I veličanstveno lijepa rijeka Tara, ali i planina Durmitor i jedna od poslednjih prašuma u Evropi na Biogradskoj gori.

Njena ljepota će vas osvojiti na prvi pogled, a da biste je potpuno doživjeli, u Crnu Goru se morate vraćati. Dobro nam došli!

Feel Montenegro