HOTEL POSEIDON

HOTEL

POSEIDON

Plaža Jaz Budva Montenegro

Komfor i udobnost
Udobnost, komfor, mir i predivan pogled sa terase, čine uživanjem svaki trenutak proveden u našem hotelu. Na raspolaganju su moderno opremljene sobe i apartmani.
Plaža, sunce & more
Hotel na plaži. To je najviše što se može očekivati za idealan odmor. Na hotelskoj plaži je udoban plažni mobilijar i sve je prilagođeno djeci.
Ukusi Mediterana
Ukusi i mirisi Mediterana već decenijama su prisutni u našem jedinstvenom restoranu. Terasa je u prirodnoj hladovini njegovanog mediteranskog bilja.
Dobro došli u Poseidon
Više od pola vijeka je duga tradicija porodice Kovačević, koja ljepotu koja ih okružuje nesebično dijeli sa drugima od 1967. godine. Uz puno ljubavi, mali pansion vremenom je postao ugledni hotel, sa ponudom koja prati želje turista iz svih krajeva svijeta.
Gosti hotela Poseidon u ovom skrovitom kutku pronalaze svoj dom na moru i svoj dijelić tišine, svoju porodičnu oazu za zasluženi odmor. A za one koji vole uzbudljiv provod u ljetnjim večerima, sasvim dovoljno su blizu gradska jezgra Budve, Tivta i Kotora sa svojim čarima, ali su i sasvim dovoljno daleko, kako bi ostatak odmora proveli daleko od gradske gužve i buke, u prelijepoj prirodi.
Na samoj obali mora
Darovita je bila priroda prema ovom dijelu crnogorske obale. Na svega par kilometara od centra Budve, u svojoj raskoši se pred očima putnika u nesvakidašnjoj ljepoti prikazuje plaža Jaz. U njenom skrivenom istočnom dijelu, pod samim brdom, zaklonjen od bure, u prirodnoj hladovini mediteranskog drveća čije lišće ima miris soli – udobno je smješten Hotel „Poseidon“.
Prelijepa plaža i blizina mora, koje skoro da zapljuskuje terasu hotela, čine ga jedinstvenim na ovom dijelu Jadrana, možda i šire.

"S ljubavlju radimo tako da vaš ljetnji odmor u našem hotelu bude onakav kakav zaslužujete. Vaša lijepa riječ je naša nagrada, a naš prioritet je da svake godine budemo bolji od prethodne. Povjerenje koje zajedno gradimo je smisao našeg postojanja. Ovo mjesto neka postane vaš dom na moru kojem ćete se uvijek vraćati."

"Porodica Kovačević"

Drugi o nama

"Sve pohvale oduševljena sam i toplo preporučujem ovo mesto na samom biseru Jadrana. Jaz plaža je najlepša u Budvi. Na mirnom mestu, ma pravi odmor za dušu. Pogled - božanstven!"
Radmila
"Hotel na obali mora sa peskovitom plažom. Odličan restoran u hladovini maslina i vinove loze sa pogledom na more.Hrana i usluga za 5 zvezdica, pristupačne cene... Sve pohvale"
Oliver
"5 godina za redom ljetovali smo u Poseidonu i preporučujem ga obiteljima s djecom. Sve je bilo izvrsno!"
Jadranka